Verlengt de levensduur van het systeem

Verminderd lawaai en storingen

Beschermt TTM NoXygen® tegen vuil/magnetie

TTM MAG 76

TTM MAG 76
Magnetiet- en deeltjesfilters

TTM MAG 76 is een efficiënte magnetietvanger gecombineerd met een deeltjesfilter, gemaakt van roestvrij staal. De unit is primair bedoeld om samen met de TTM NoXygen® ontgasser te worden geïnstalleerd, maar kan ook worden gebruikt in toepassingen zonder ontgassing.

Magnetiet- en roetfilters

TTM MAG 76 is een efficiënte magnetietvanger gecombineerd met een deeltjesfilter. De unit is primair bedoeld om samen met de TTM NoXygen® ontgasser te worden geïnstalleerd, maar kan ook worden gebruikt in toepassingen zonder ontgassing.

Wanneer het gasgehalte in een verwarmings- of koelsysteem wordt verlaagd, komen magnetiet en andere afzettingen vaak los van de binnenwanden van het systeem. Deze veroorzaken slijtage aan b.v. pompen en leidingwanden en kan ook verstopping van het systeem veroorzaken.

Het advies is om TTM MAG 76 samen met TTM NoXygen® te installeren als bekend is dat er magnetiet of andere deeltjes in de systeemvloeistof zitten.

TTM MAG 76 verwijdert effectief magnetiet en andere deeltjes uit de systeemvloeistof, wat betekent:

Kleine storingen
Magnetiet verstopt kleppen etc. en kan er ook voor zorgen dat natte pompen bij het uitschakelen in elkaar gaan klemmen.

Verlengt de levensduur van het systeem
Magnetiet en andere deeltjes hebben een schurend effect dat slijt op het systeem. Het magnetiet is magnetisch en wordt aangetrokken door de magnetische velden in pompen, waar het bijvoorbeeld slijt aan asafdichtingen, wat vaak tot lekkage leidt.

Beschermt de ontgasser
In systemen met een hoge aanwezigheid van deeltjes voorkomt TTM MAG 76 dat het ontgassingsproces verslechtert door verstopping van de ontgasser.

Naam:Specificatie:
ModelTTM MAG 76
Artikel nummer:558 45 19
VerbindingDN15
DrukklassePN10
Temperatuur °C0 – +90°C
Materiaal (huis)Roestvrij staal
Gewicht (kg)2.5
MagnetietvalMagnetische staaf
RSK564 13 87

Installatie

Indien geïnstalleerd in combinatie met een onderdrukontgasser TTM NoXygen ® , wordt de TTM MAG 54 aangesloten op het systeem (DN15) en vervolgens direct gemonteerd op de afsluiter bij de inlaat van de TTM NoXygen ® .

1. Magnetische staaf:

2. Vervangbare filterpatroon

Nylon filter standaard
maaswijdte 250 (m (micron)
Artikelnr: u2001217.

Opmerking : de schroefdraad van de klemring moet één keer per jaar of elke keer dat het filter wordt geopend, worden gesmeerd met koperpasta / siliconenvet.

Slide
TTM MAG 76 vervangingsfilter

Vervangingsfilter is bedoeld voor TTM MAG 76 magnetietval. Het filterpatroon kan worden gereinigd, maar moet worden vervangen als het vermoeden bestaat dat het filter is beschadigd of moeilijk te verwijderen coatings heeft.

Slide
Simonsland in Borås

Wanneer Kanico een nieuwe wijk in Borås ontwikkelt, is TTM verantwoordelijk voor de shuntgroepen in de HVAC-systemen. Het gebied heet Simonsland en omvat 60.000 vierkante meter aan gebouwen.

Slide
Operagebouw Kopenhagen

Het Operahuis van Kopenhagen heeft een oppervlakte van 41.000 vierkante meter, 14 verdiepingen, met 6 podia, een hoofdpodium voor ongeveer 1.500 toeschouwers en 5 podia voor repetities en voorbereidingen.

Slide
Kantoorgebouw in Solna

NCC bouwt zijn nieuwe hoofdkantoor op Järva Krog in Solna. Het nieuwe hoofdkantoor zal strategisch gelegen zijn op een gemakkelijk bereikbare locatie dicht bij de E4-snelweg.