Verlengt de levensduur van het systeem

Verminderd lawaai en storingen

Beschermt TTM NoXygen® tegen vuil/magnetie

TTM MAG 54

TTM MAG 54

Magnetiet- en deeltjesfilters

In systemen met een hoge aanwezigheid van deeltjes voorkomt TTM MAG 54 dat het ontgassingsproces verslechtert door verstopping van onderdrukontgassers.

TTM MAG 54 is een efficiënte magnetietvanger en een deeltjesfilter dat voornamelijk wordt gebruikt in combinatie met TTM NoXygen ® Magnetiet komt voor in vloeibare systemen die aangetast zijn door corrosie en verkort de levensduur van systeemcomponenten zoals pompen en kleppen. Pompen lopen vast of gaan lekken nadat het magnetiet kapotte asafdichtingen draagt. Kleppen met fijne kanalen zijn verstopt.

Magnetietfiltratie is een belangrijk onderdeel van TTM-vloeistoftherapie. Lees hier meer over vloeistoftherapie (Swedish version).

Magnetiet- en roetfilters

TTM MAG 54 is een efficiënte magnetietvanger gecombineerd met een deeltjesfilter. De unit is primair bedoeld voor installatie samen met TTM NoXygen ® onderdrukontgasser, maar kan ook worden gebruikt in toepassingen zonder ontgassing.

Bij verlaging van het gasgehalte in een verwarmings- of koelsysteem komen vaak magnetiet en andere afzettingen vrij uit de binnenwanden van het systeem. De deeltjes dragen bij aan verhoogde slijtage van b.v. pompen en leidingwanden en kunnen verstoppingen veroorzaken.

Het wordt aanbevolen om TTM MAG 54 samen met TTM NoXygen ® te installeren als bekend is dat er magnetiet of andere deeltjes in de systeemvloeistof zitten.

TTM MAG 54 verwijdert effectief magnetiet en andere deeltjes uit de systeemvloeistof, wat betekent:

Kleine storingen
Magnetiet verstopt kleppen etc. en kan er ook voor zorgen dat natte pompen bij het uitschakelen in elkaar gaan klemmen.

Verlengt de levensduur van het systeem
Magnetiet en andere deeltjes hebben een schurend effect dat slijt op het systeem. Het magnetiet is magnetisch en wordt aangetrokken door de magnetische velden in pompen, waar het bijvoorbeeld slijt aan asafdichtingen, wat vaak tot lekkage leidt.

Beschermt de ontgasser
In systemen met een hoge aanwezigheid van deeltjes voorkomt TTM MAG 54 dat het ontgassingsproces verslechtert door verstopping van de ontgasser.

Naam:Specificatie:
Artikel nummer:558 45 19
VerbindingDN15 (inv./utv.)
DrukklassePN10
Temperatuur °C-10 – +90°C
Materiaal (huis)Messing
Opvangvolume (liter)0.1
MagnetietvalMagnetische staaf
RSK558 45 19

Installatie

Indien geïnstalleerd in combinatie met een onderdrukontgasser TTM NoXygen ® , wordt de TTM MAG 54 aangesloten op het systeem (DN15) en vervolgens direct gemonteerd op de afsluiter bij de inlaat van de TTM NoXygen ® .

Functionele
beschrijving Het magnetiet wordt opgevangen met behulp van een krachtige magneet die in de bodem van het huis wordt geplaatst. Deeltjes en vuil worden van de systeemvloeistof gescheiden door een deeltjesfilter, dat bestaat uit een 300 micron zijden mand, die deeltjes effectief opvangt en in een deeltjesvanger drijft.

Slide
TTM MAG 54 vervangingsfilter

TTM MAG 54 filter is een vervangingsfilter bedoeld voor TTM MAG 54 magnetiet- en deeltjesfilters

Slide
Simonsland in Borås

Wanneer Kanico een nieuwe wijk in Borås ontwikkelt, is TTM verantwoordelijk voor de shuntgroepen in de HVAC-systemen. Het gebied heet Simonsland en omvat 60.000 vierkante meter aan gebouwen.

Slide
Operagebouw Kopenhagen

Het Operahuis van Kopenhagen heeft een oppervlakte van 41.000 vierkante meter, 14 verdiepingen, met 6 podia, een hoofdpodium voor ongeveer 1.500 toeschouwers en 5 podia voor repetities en voorbereidingen.

Slide
Kantoorgebouw in Solna

NCC bouwt zijn nieuwe hoofdkantoor op Järva Krog in Solna. Het nieuwe hoofdkantoor zal strategisch gelegen zijn op een gemakkelijk bereikbare locatie dicht bij de E4-snelweg.