White design block
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shuntomatic logotype

TTM SHUNTOMATIC® is een volledig nieuw programma van voorgedimensioneerde afnamestations. TTM SHUNTOMATIC® is uitgerust met een drukonafhankelijke regelklep (PICV) die altijd voor een correcte regeling zorgt, zelfs als de systeemdruk verandert.

TTM SHUNTOMATIC® MINI is een volledig voorgedimensioneerde afnamestation met de kleinste afmetingen op de markt. Door het geringe gewicht van de shunt kan deze direct in de bestaande pijpfitting worden gehangen, zonder wandmontage. De TTM SHUNTOMATIC® MINI is ook uitgerust met een drukonafhankelijke regelklep (PICV) die altijd voor een correcte regeling zorgt, zelfs als de systeemdruk verandert.

Voorgedimensioneerd

Slide
TTM SHUNTOMATIC®

TTM SHUNTOMATIC® is een volledig nieuw programma met voorgedimensioneerde shuntgroepen. SHUNTOMATIC® is uitgerust met een drukonafhankelijke regelklep. (PICV), die altijd voor een juiste regeling zorgt, zelfs als de systeemdruk verandert.

Slide
TTM SHUNTOMATIC® MINI

TTM SHUNTOMATIC® MINI is een volledig gedimensioneerde shuntgroep met de kleinste constructie-afmetingen op de markt. De shuntgroep heeft een laag gewicht, wat betekent dat deze direct in het bestaande leidinkoppeling kan worden gehangen zonder wandmontage.