White design block

TTM Energy Products heeft een breed assortiment geprefabriceerde shuntgroepen voor verwarming, koeling en warmteterugwinning, alsmede gecombineerde shuntgroepen die twee of meer van deze functies omvatten. Door te kiezen voor een Shuntopac shuntgroep, krijgt u een correct gedimensioneerde en goed functionerende shuntfunctie in uw installatie. Het bereik wordt onder elk shunttype weergegeven.

Alle shuntgroepen die gedimensioneerd en berekend zijn, worden voorzien van een productcode die het ontwerp en de technische specificaties beschrijft. De betekenis van de code is te vinden onder “code templates”.

Al onze shuntgroepen zijn milieuvriendelijk beoordeeld.

Shuntopac logotype

Shuntgroepen voor verwarming

Slide
TTM SHUNTOPAC® 20-40 Comp

TTM SHUNTOPAC® 20-40 Comp is een shuntgroep in een compact ontwerp voor radiator-, ventilatie- en vloerverwarmingssystemen waarbij is gekozen voor aangesloten pompen.

Slide
TTM SHUNTOPAC® 20-50 V

TTM Shuntopac® 20-50 V is een shuntgroep voor conventionele radiator-, ventilatie- en vloerverwarmingssystemen en is standaard leverbaar.

Slide
TTM SHUNTOPAC® U 20-50 V

TTM SHUNTOPAC® U 20-50 V is een shuntgroep voor conventionele radiator-, ventilatie- en vloerverwarmingssystemen en is standaard leverbaar in meerdere aansluitmaten.

Slide
TTM SHUNTOPAC® 65-100 V

TTM SHUNTOPAC® 65-100 V is een shuntgroep voor stadsverwarmingssystemen en conventionele radiator-, ventilatie- en vloerverwarmingssystemen.

Slide
TTM SHUNTOPAC® 125-200 V

TTM SHUNTOPAC® 125-200 V is een shuntgroep voor stadsverwarmingssystemen en conventionele radiator-, ventilatie- en vloerverwarmingssystemen.

Slide
TTM SHUNTOPAC® H 20-50 V

TTM SHUNTOPAC® 20-50 V is een shuntgroep voor conventionele radiator-, ventilatie- en vloerverwarmingssystemen.

Slide
TTM SHUNTOPAC® EM

TTM SHUNTOPAC® EM is een categorie van shuntgroepen uitgerust met energiemeetapparatuur van het ultrasone type volgens: EN 1434 klasse 2 en MID 2004/22/EG.

Slide
TTM SHUNTOPAC® 20-200 FV

TTM SHUNTOPAC® 20-200 FV is een shuntgroep die de mogelijkheid biedt om de retourtemperatuur in een stadsverwarmingsinstallatie te verlagen en zo extra kosten kan besparen.