TTM Energiprodukter heeft een breed assortiment aan geprefabriceerde shuntgroepen voor verwarming, koeling en warmteterugwinning en het combineren van shuntgroepen die twee of meer van deze functies bevatten. Door te kiezen voor een Shuntopac shuntgroep krijgt u een correct gedimensioneerde en goed functionerende shuntfunctie in uw instelling. Het bereik wordt weergegeven onder elk shunttype.

Alle shuntgroepen die gedimensioneerd en berekend zijn, zijn voorzien van een productcode die het ontwerp en de technische specificaties beschrijft. De betekenis van de code vindt u onder “codesjablonen”.

Al onze shuntgroepen zijn milieutechnisch beoordeeld.

Shuntgroepen voor koeling

Slide
TTM SHUNTOPAC® 20-50 K

TTM SHUNTOPAC® 20-50 K is een milieutechnisch beoordeelde shuntgroep voor conventionele koelsystemen en stadskoelingsystemen en is standaard leverbaar in verschillende aansluitmaten.

Slide
TTM SHUNTOPAC® U 20-50 K

TTM SHUNTOPAC® U 20-50 K is een shuntgroep voor conventionele koelsystemen en stadskoelingsystemen en is standaard leverbaar met aansluitmaten vanaf DN 20

Slide
TTM SHUNTOPAC® 65-100 K

TTM SHUNTOPAC® 65-100 K is een shuntgroep voor conventionele koelsystemen en is standaard leverbaar met aansluitmaten van DN 65 tot DN 100.

Slide
TTM SHUNTOPAC® 125-200 K

TTM SHUNTOPAC® 125-200 K is een shuntgroep voor conventionele koelsystemen en is standaard leverbaar met aansluitmaten van DN 125 tot en met DN 200.

Slide
TTM SHUNTOPAC® H 20-50 K

TTM SHUNTOPAC® H 20-50 K is een shuntgroep aangepast voor beperkte ruimtes. De shuntgroep is bedoeld voor conventionele koelsystemen en stadskoelingsystemen en wordt standaard geleverd met aansluitmaten DN 20 t/m DN 50.

Slide
TTM SHUNTOPAC® 20-200 FK

TTM SHUNTOPAC® 20-200 FK is een shuntgroep die de mogelijkheid biedt om de retourtemperatuur in een stadskoelinginstallatie te verhogen en zo extra kosten in de vorm van stroombelasting* te besparen.