White design block

Verlengt de levensduur van het systeem

Verminderd lawaai en storingen

Beschermt TTM NoXygen® tegen vuil/magnetie

Filterpatroon TTM MAG 76 vervangingsfilter

 

Filterpatroon TTM MAG 76 is een vervangingsfilter bedoeld voor TTM MAG 76 magnetietval. Filterpatroon TTM MAG 76 kan worden gereinigd, maar moet worden vervangen als het vermoeden bestaat dat het filter is beschadigd of moeilijk te verwijderen coatings heeft. De frequentie van vervanging / reiniging van de filterpatroon wordt bepaald door de hoeveelheid vuil en hoe vervuild het behandelde systeem is.

Toepassingsgebied
Bij sterk vervuilde systemen is het raadzaam om het filter met regelmatige tussenpozen te reinigen/vervangen om de tijd tussen elke reinigingsbeurt geleidelijk te verlengen. De behoefte aan toezicht wordt bepaald door de mate van vervuiling van het systeem.
• Reinigbaar
• Verlengt de levensduur van systeemcomponenten

Technische gegevens
Materiaal: Synthetisch Media
temperatuur: 0 – + 90 ° C
Gewicht: 0,25 kg

Naam: Specificatie:
Model: Deeltjesfilter TTM MAG 76 – 250 micron
Artikel nummer: U2001217
Slide
TTM MAG 76

Magnetietvanger met korffilter. Bedoeld om te installeren met TTM NoXygen® maar kan ook gebruikt worden in minder vervuilde systemen zonder ontgassing. Beschermt de ontgasser en verlengt de levensduur van het systeem.

Slide
Simonsland in Borås

Wanneer Kanico een nieuwe wijk in Borås ontwikkelt, is TTM verantwoordelijk voor de shuntgroepen in de HVAC-systemen. Het gebied heet Simonsland en omvat 60.000 vierkante meter aan gebouwen.

Slide
Operagebouw Kopenhagen

Het Operahuis van Kopenhagen heeft een oppervlakte van 41.000 vierkante meter, 14 verdiepingen, met 6 podia, een hoofdpodium voor ongeveer 1.500 toeschouwers en 5 podia voor repetities en voorbereidingen.

Slide
Kantoorgebouw in Solna

NCC bouwt zijn nieuwe hoofdkantoor op Järva Krog in Solna. Het nieuwe hoofdkantoor zal strategisch gelegen zijn op een gemakkelijk bereikbare locatie dicht bij de E4-snelweg.