White design block

TTM Energiprodukter heeft een breed assortiment aan geprefabriceerde shuntgroepen voor verwarming, koeling en warmteterugwinning en het combineren van shuntgroepen die twee of meer van deze functies bevatten. Door te kiezen voor een Shuntopac shuntgroep krijgt u een correct gedimensioneerde en goed functionerende shuntfunctie in uw instelling. Het bereik wordt weergegeven onder elk shunttype.

Alle shuntgroepen die gedimensioneerd en berekend zijn, zijn voorzien van een productcode die het ontwerp en de technische specificaties beschrijft. De betekenis van de code vindt u onder “codesjablonen”.

Al onze shuntgroepen zijn milieutechnisch beoordeeld.

Shuntopac logotype

Shuntgroepen combishunts

Slide
TTM SHUNTOPAC® 20-200 VÅVK

TTM SHUNTOPAC® 20-200 VÅVK is een gecombineerde shuntgroep voor zowel warmteterugwinning, verwarming als koeling voor een ventilatiesysteem

Slide
TTM SHUNTOPAC® 20-200 VÅVK ECO

TTM SHUNTOPAC® 20-200 ECO is een gecombineerde shuntgroep voor gebruik in warmteterugwinsystemen van het type Fläkt Woods Econet.

Slide
TTM SHUNTOPAC® 20-200 VÅV

TTM SHUNTOPAC® 20-200 VÅV is een gecombineerde shuntgroep voor zowel warmteterugwinning als warmte naar een ventilatiesysteem.

Slide
TTM SHUNTOPAC® 20-200 VÅK

TTM SHUNTOPAC® 20-200 VÅK is een gecombineerde shuntgroep voor zowel warmteterugwinning als koeling naar een ventilatiesysteem.

Slide
TTM SHUNTOPAC® 20-200 VK

TTM SHUNTOPAC® 20-200 VK is een gecombineerde shuntgroep voor zowel verwarming als koeling voor een ventilatiesysteem.

Slide
TTM SHUNTOPAC® 20-200 KV-bypass

TTM SHUNTOPAC® 20-200 KV/bypass is een gecombineerde shuntgroep voor zowel koeling als verwarming naar een ventilatiesysteem.