Verlengt de levensduur van het systeem

Verminderd lawaai en storingen

Beschermt TTM NoXygen® tegen vuil/magnetie

Filterpatroon TTM MAG 54 vervangingsfilter

Roetfilter TTM MAG 54 is een vervangingsfilter bedoeld voor TTM MAG 54 magnetiet- en roetfilters. Het roetfilter voor TTM MAG 54 is reinigbaar, maar moet worden vervangen als het vermoeden bestaat dat het filter beschadigd is of als de coatings niet kunnen worden verwijderd.

Toepassingsgebied

Roetfilter TTM MAG 54 is een vervangingsfilter bedoeld voor TTM MAG 54 magnetiet- en roetfilters. Bij sterk vervuilde systemen is het raadzaam om het filter regelmatig te reinigen/vervangen
en daarna de tijd tussen reinigingstijden geleidelijk te verlengen. De noodzaak voor vervanging / reiniging van het roetfilter wordt bepaald door de hoeveelheid vuil en hoe vervuild het behandelde systeem is.

• Het roetfilter is reinigbaar
• Verlengt de levensduur van systeemcomponenten

Technische gegevens
Materiaal: Nylon / RVS
Mediumtemperatuur: -10 – + 90 °C
Gewicht 0,1 kg

Naam:Specificatie:
Model:Deeltjesfilter TTM MAG 54 – 300 micron
Artikel nummer:U2011408
Slide
TTM MAG 54

TTM MAG 54 is een efficiënte magnetietvanger gecombineerd met een deeltjesfilter. Het apparaat is primair bedoeld om samen met de TTM NoXygen® vacuuümontgassers te worden geïnstalleerd.

Slide
Simonsland in Borås

Wanneer Kanico een nieuwe wijk in Borås ontwikkelt, is TTM verantwoordelijk voor de shuntgroepen in de HVAC-systemen. Het gebied heet Simonsland en omvat 60.000 vierkante meter aan gebouwen.

Slide
Operagebouw Kopenhagen

Het Operahuis van Kopenhagen heeft een oppervlakte van 41.000 vierkante meter, 14 verdiepingen, met 6 podia, een hoofdpodium voor ongeveer 1.500 toeschouwers en 5 podia voor repetities en voorbereidingen.

Slide
Kantoorgebouw in Solna

NCC bouwt zijn nieuwe hoofdkantoor op Järva Krog in Solna. Het nieuwe hoofdkantoor zal strategisch gelegen zijn op een gemakkelijk bereikbare locatie dicht bij de E4-snelweg.