White design block

Verlengt de levensduur van het systeem

Verminderd lawaai en storingen

Beschermt uw systeem tegen storingen en vuil

Zakkenfilter TTM FiltrX

Zakkenfilter TTM FiltrX is een vervangingsfilter bedoeld voor systeemfilters TTM FiltrX. Het zakkenfilter is voorzien van hefgrepen om vervanging te vereenvoudigen. De zakkenfilter is verkrijgbaar in drie verschillende maaswijdtes 1, 5 en 25 micron, afhankelijk van hoe goed je de systeemvloeistof wilt filteren. Het vervangingsfilter heeft een maximaal opvangvolume van ongeveer 9 liter. De frequentie van filtervervanging wordt bepaald door hoe vuil en verontreinigd de systeemvloeistof is.

Toepassingsgebied
Zakkenfilter TTM FiltrX is een vervangingsfilter dat wordt vervangen wanneer het verstopt of defect is. Bij sterk vervuilde systemen is het raadzaam om te beginnen met de grootste maaswijdte van 25 micron en daarna geleidelijk aan de maaswijdte te verkleinen.

• Verkrijgbaar in drie verschillende maaswijdten
• Verlengt de levensduur van systeemcomponenten

Model Art.nr.
Zakkenfilter TTM MAG 250 1 μ – 1 micron 506331
Zakkenfilter TTM FiltrX C450 1 μ – 1 micron 519270
Slide
TTM MAG 250

Groot systeemfilter voor sterk vervuilde systeemvloeistoffen, voor tijdelijke of permanente installatie.

Slide
TTM FiltrX C450

Groot systeemfilter voor sterk vervuilde systeemvloeistoffen, voor tijdelijke of permanente installatie.

Slide
Simonsland in Borås

Wanneer Kanico een nieuwe wijk in Borås ontwikkelt, is TTM verantwoordelijk voor de shuntgroepen in de HVAC-systemen. Het gebied heet Simonsland en omvat 60.000 vierkante meter aan gebouwen.

Slide
Operagebouw Kopenhagen

Het Operahuis van Kopenhagen heeft een oppervlakte van 41.000 vierkante meter, 14 verdiepingen, met 6 podia, een hoofdpodium voor ongeveer 1.500 toeschouwers en 5 podia voor repetities en voorbereidingen.

Slide
Kantoorgebouw in Solna

NCC bouwt zijn nieuwe hoofdkantoor op Järva Krog in Solna. Het nieuwe hoofdkantoor zal strategisch gelegen zijn op een gemakkelijk bereikbare locatie dicht bij de E4-snelweg.