Shuntopac® 20-40 EK

Regeleenheid voor nakoeling warmtewisselaars etc.

Shuntopac® 20-40 EK is een regeleenheid voor nakoeling van warmtewisselaars. Shuntopac® 20-40 EK zorgt voor een snelle installatie van zowel regel- als regelventielen in een compacte unit met thermometers. De unit kan worden uitgerust met verschillende componenten van elk merk.

Shuntopac® 20-40 EK wordt geleverd met brand- en corrosiebestendige afdekking van polyester gecoate aluminiumplaat. De isolatie bestaat standaard uit AF / Armaflex AF-2 Het leidingpakket bestaat uit volledig gelaste drukvatleidingen SS 1330-05 en DIN 2391.

EG-verklaring volgens de Machinerichtlijn 2006/42/EG: “Gedeeltelijk voltooide machine.”

Slide
Simonsland in Borås

Wanneer Kanico een nieuwe wijk in Borås ontwikkelt, is TTM verantwoordelijk voor de shuntgroepen in de HVAC-systemen. Het gebied heet Simonsland en omvat 60.000 vierkante meter aan gebouwen.

Slide
Operagebouw Kopenhagen

Het Operahuis van Kopenhagen heeft een oppervlakte van 41.000 vierkante meter, 14 verdiepingen, met 6 podia, een hoofdpodium voor ongeveer 1.500 toeschouwers en 5 podia voor repetities en voorbereidingen.

Slide
Kantoorgebouw in Solna

NCC bouwt zijn nieuwe hoofdkantoor op Järva Krog in Solna. Het nieuwe hoofdkantoor zal strategisch gelegen zijn op een gemakkelijk bereikbare locatie dicht bij de E4-snelweg.