White design block
Shuntopac logotype

Shuntopac® EV / EK Dynamic

Shuntopac® 15-25 EV / EK Dynamic – regeleenheid voor naverwarming / koelbatterijen, ventilatorconvectoren enz.

Shuntopac® 15-25 EV / EK Dynamic is een regeleenheid voor het opwarmen van batterijen / zoneverwarming en nakoeling van batterijen / zonekoeling in ventilatiesystemen.

Shuntopac® 15-25 EV Dynamic is een complete en compacte unit met multifunctioneel ventiel met modulerend drukgebalanceerd regelventiel en servomotor. Het ontwerp biedt dynamische voordelen, snelle montage en eenvoudige reiniging en ontluchting.

Shuntopac® 15-25 EV / EK Dynamic zorgt voor een snelle montage van een complete en compacte unit.

De unit is voorzien van een kogelkraan met bypassleiding aan de primaire zijde voor een eenvoudigere reiniging en ontluchting van het leidingsysteem.

Slide
Simonsland in Borås

Wanneer Kanico een nieuwe wijk in Borås ontwikkelt, is TTM verantwoordelijk voor de shuntgroepen in de HVAC-systemen. Het gebied heet Simonsland en omvat 60.000 vierkante meter aan gebouwen.

Slide
Operagebouw Kopenhagen

Het Operahuis van Kopenhagen heeft een oppervlakte van 41.000 vierkante meter, 14 verdiepingen, met 6 podia, een hoofdpodium voor ongeveer 1.500 toeschouwers en 5 podia voor repetities en voorbereidingen.

Slide
Kantoorgebouw in Solna

NCC bouwt zijn nieuwe hoofdkantoor op Järva Krog in Solna. Het nieuwe hoofdkantoor zal strategisch gelegen zijn op een gemakkelijk bereikbare locatie dicht bij de E4-snelweg.