White design block
Shuntopac logotype

Shuntopac® 20-200 KV-KVBP

Gecombineerde shuntgroepen

Shuntopac® 20-200 KV/KVBP is een gecombineerde shuntgroep voor zowel koeling als verwarming naar een ventilatiesysteem. De koelspiraal wordt gebruikt om zowel koeling als warmte aan de ventilatielucht te leveren. De traditionele verwarmingsspiraal komt te vervallen omdat de warmte wordt geleverd via een platenwisselaar in het secundaire circuit van de shuntgroep.

Shuntopac® 20-200 KV / KVBP wordt geleverd met brand- en corrosiewerende afdekking van aluzinkplaat. De isolatie bestaat standaard uit AF / Armaflex AF-2.
De shuntgroep is ecologisch beoordeeld.

Slide
Simonsland in Borås

Wanneer Kanico een nieuwe wijk in Borås ontwikkelt, is TTM verantwoordelijk voor de shuntgroepen in de HVAC-systemen. Het gebied heet Simonsland en omvat 60.000 vierkante meter aan gebouwen.

Slide
Operagebouw Kopenhagen

Het Operahuis van Kopenhagen heeft een oppervlakte van 41.000 vierkante meter, 14 verdiepingen, met 6 podia, een hoofdpodium voor ongeveer 1.500 toeschouwers en 5 podia voor repetities en voorbereidingen.

Slide
Kantoorgebouw in Solna

NCC bouwt zijn nieuwe hoofdkantoor op Järva Krog in Solna. Het nieuwe hoofdkantoor zal strategisch gelegen zijn op een gemakkelijk bereikbare locatie dicht bij de E4-snelweg.